Partida de liga secundă, disputată ieri (n.r. 10/04/20190) pe arena Ilie Oană din Ploiești, dintre Petrolul și FC Argeș, încheiată cu victoria piteștenilor (2-1), a încins și mai mult spiritele în jurul grupării antrenate de Gigi Mulțestcu. Lupii galbeni par ca se îndepărtează din ce în ce mai mult de o promovare în primul eșalon fotbalistic și asta naște frustrări și controverse între suporteri, sau mai precis încordează relația dintre fani și jucatori/conducerea clubului.

Dragoș Machițescu, unul dintre liderii galeriei Petrolului, a transmis chiar un mesaj dur la adresa fotbaliștilor:

”Apărați culorile, cu cine?
Personal, unora, v-aş rupe dinții din gură pentru că nu aveți caracter.
Nu meritați să jucați la Petrolul!
Aveți condiții, aveți salarii mari şi plătite la zi, aveți un oraş în spate, voi ce oferiți? Nu mă interesează dacă promovați sau nu, mă interesează să nu vă bateți joc de scutul petrolist, mizeriilor!
NOI SUNTEM PETROLUL!
NOI MERGEM MAI DEPARTE, VOI NU!”

Fanii nu pot uita, pe bună dreptate, că sunt, de două ori, artizanii aducerii emblemei înapoi la municipalitate și mai ales că în primul an de la restartul din 2016, practic au fost unicii finanțatori ai grupării.

Aseară s-a mai consemnat un fapt notabil:

Suporterii au afașat un banner uriaș (PLOIEȘTI ULTIMUL LAGĂR DE CONCENTRARE. OBLIGAȚI SĂ INHALĂM GAZE OTRAVITOARE!) prin care atragea atenția asupra poluării din Ploiești. Acesta în condiția în care atat Ministerul Mediului condus de ploieșteanca Grațiela Leocadia Gavrilescu, autoritățile de mediu municipale și județene conduse tot de oameni infiltrați de același personaj, cat și administrația locală, nu par deranjați de calitatea aerului din oraș dar urmează, venind alegeri în cascadă – 2019 – europarlamentare, prezidențiale / 2020 lecale, generale, să iasă la vânatoare de voturi.

Un articol de: Fabio CÂRSTEA Foto: Anca Ioana

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/petrolul1-1024x521.pnghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/petrolul1-150x150.pngstiriphhomesportalde ploiesti,fc arges,gratiela gavrilescu,lupii galbeni,petrolul fc arges,Petrolul Ploiești,primaria ploiestiPartida de liga secundă, disputată ieri (n.r. 10/04/20190) pe arena Ilie Oană din Ploiești, dintre Petrolul și FC Argeș, încheiată cu victoria piteștenilor (2-1), a încins și mai mult spiritele în jurul grupării antrenate de Gigi Mulțestcu. Lupii galbeni par ca se îndepărtează din ce în ce mai mult...