Calaraşul conduce Prahova

Începând de astăzi, Prahova are un nou prefect.

Guvernul nu a reuşit să identifice o persoana capabilă, in opinia sa, din Prahova (județ cu 800.000 locuitori) pentru a-l reprezenta în teritoriu în calitate de prefect, asa ca a fost numit, calaraşteanul, Ştefan Grigoraş Daniel. Acesta este inlocuitorul lui Cosmin Georgescu, ajuns pe meleaguri prahovene tot din Calaraş. Să fie, oare, o coincidenţă că tot de acolo vine şi Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova?

daniel-stefan-grigoras-prefect-prahova

Singura poză existentă la o căutare rapida în mediul online, a lui Ştefan Grigoraş Daniel este aceasta, în care are pe fundal un panou al Partidului National Liberal. (F.C.)

 

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/10/daniel-stefan-grigoras-prefect-Prahova.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/10/daniel-stefan-grigoras-prefect-Prahova-150x150.jpgstiriphpoliticPNL,prahova,prefectCalaraşul conduce Prahova Începând de astăzi, Prahova are un nou prefect. Guvernul nu a reuşit să identifice o persoana capabilă, in opinia sa, din Prahova (județ cu 800.000 locuitori) pentru a-l reprezenta în teritoriu în calitate de prefect, asa ca a fost numit, calaraşteanul, Ştefan Grigoraş Daniel. Acesta este inlocuitorul lui Cosmin...