Adrian Crețu, secretarul general al Partidului National Liberal (organizația județeană Vrancea) a postat pe pagina proprie de socializare urmatorul mesaj:

Pe modelul de la Iași, colegii de la Făgăraș au lipit afișele USR căzute. Ce au făcut useriștii? Reclamație la poliție. Cât de înguști sunt unii la minte?
#smiorcăiții”

Faptul în sine nu încalcă nicio prevedere legală din zona electorală. Dar ne întrebăm, dacă tot există acest mod de suport al liberalilor față de colegii din opoziție, de ce PNL nu a solicitat intrarea în alianța 2020. Se gasea varianta simplă: Douăzeci Douăzeci Plus 1.

Astfel toată lumea era împăcată şi înțelegea si Viorica Dăncilă denumirea.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/pe-cine-va-trimite-romania-la-parlamentul-european-18645952.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/pe-cine-va-trimite-romania-la-parlamentul-european-18645952-150x150.jpgstiriphpoliticcampanie electorala,Dancila,fagaras,plus,PNL,PSD,usrAdrian Crețu, secretarul general al Partidului National Liberal (organizația județeană Vrancea) a postat pe pagina proprie de socializare urmatorul mesaj: 'Pe modelul de la Iași, colegii de la Făgăraș au lipit afișele USR căzute. Ce au făcut useriștii? Reclamație la poliție. Cât de înguști sunt unii la minte? #smiorcăiții' Faptul în sine...