Zilele trecute a fost ceva deranj prin curtea social democratilor ploiesteni. Samanta a fost sadita de directorului general al SGU, Donald Constantin. Acesta, in debut de campanie a parasit PSD si a “semnat” cu PNL. Cum cele doua formatiuni se bat la majoritate in Prahova, acest fapt a facut ca lupta electorala sa treaca la un alt nivel, cel al declaratiilor razboinice.

Primul a iesit la rampa avocatul George Botez, liderul de grup al PSD-istilor din Consilul Local: “Am văzut că zilnic se bate monedă pe „dezastrul” de la PSD Ploieşti. Şi că există suficient material inspiraţional pentru asta din partea celor care vor să facă din această acţiune headline-ul anului. Bine, s-au depus 30, 60, 100 de demisii. Unele valide, altele, nu. Nici măcar nu contează asta. Vreţi 100 de demisii? Aşa să fie! Le vom valida pe toate. Dar ce înseamnă asta la un partid care a obţinut la alegerile locale aproximativ 24.000 de voturi la Ploieşti? Vă spun eu: rămânem 23.900 de membri, simpatizanţi şi alegători care să susţinem social democratia in Republica Ploiesti. I-am jelit pe cei plecaţi, ne pare rău că au plecat, chiar dacă unii nu ştiu încă sau nu au fost de acord cu demisia decât pentru a nu-şi pierde locul de muncă, însă dacă dramatizăm atât de mult poate ajungem să scriem şi o carte, să facem un film pe tema asta! Exodul biblic rămâne în urmă ca importanţă în aceste condiţii, nu? Îi invit pe demisionari să treacă pe la partid săptămâna viitoare să îşi ridice copia vizată a cererii de demisie. Personal sau în grup, chiar şi prin reprezentant, indiferent de numele lui. Să încheiem odată afacerea aceasta şi să ne vedem fiecare de treabă, cu conştiinţa curată şi pentru Ploieşti. Cred că asta e important, nu să ne bălăcărim prin ziare!”

screenshot_2016-11-12-10-59-53-1

Noi am solicitat in urma acestei declaratii si un punct de vedere al liberalilor, care au contraatacat cu doctutul Bogdan Nica: “Urmaresc, ca intotdeauna cu interes, comentariile unor simpatici colegi de politichie locala, mai ales cand acestia se refera la articole din ziare, locale sau centrale. A venit randul venerabilului leader de grup si vajnic sustinator al social democratiei online si mai ales offline, respectabilul avocat si amic George Botez. Si cum statea el , impunator ca intotdeauna , la masuta lui Banciu/Badea si citea de zor presa locala, dadu iata de stire cu demisiile din PSD Ploiesti. Pai mult stimabile si venerabile , subscriu ca dezastru nu e ca va lasa oamenii acum in prag de campanie. Dezastru e ce a facut administratia PSD – ALDE cu proiectele Ploiestiului! Si nu e vorba de un exod, e inceputul sfarsitului pentru un anumit tip de politica pe care unii dintre colegii dvs l-au promovat. Asa cum nu mai puteti pacali ploiestenii cu teme false , promovate obsesiv in consiliul local asa nu mai puteti sa va pastrati si membrii, pentru ca si pe acestia i-ati folosit. Si in incheiere, subscriu la concluzia dumneavoastra : sa incheiem aceasta afacere, prin propuneri corecte si constructive , fara cearta in sedintele de consiliu local si cu grija de oras si de oamenii care il populeaza.”

Cine a castigat runda intai? PNL sau PSD? Botez sau Nica?

(Fabio CARSTEA)

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot_2016-11-12-10-59-53-1.pnghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot_2016-11-12-10-59-53-1-150x150.pngstiriphhomeZilele trecute a fost ceva deranj prin curtea social democratilor ploiesteni. Samanta a fost sadita de directorului general al SGU, Donald Constantin. Acesta, in debut de campanie a parasit PSD si a 'semnat' cu PNL. Cum cele doua formatiuni se bat la majoritate in Prahova, acest fapt a facut...