Coloana oficială a președintelui României, Klaus Iohannis a fost huiduită, în cursul zilei de sămbătă, după ce toată circulația a fost oprită.

Astfel, Klaus Iohannis se îndrepta însoțit de coloana oficială spre Autostrada Bucureşti-Piteşti, cel mai probabil către Sibiu, acolo unde își petrece weekend-urile.

Mai mult, circulația pe Bulevardul Iuliu Maniu din București a fost blocată din cauza coloanei oficiale a lui Klaus Iohannis, spre furia șoferilor care au început să claxoneze îndelung.
Fostul prim-ministru a reacționat printr-un mesaj pe Facebook, în care a transmis că în afara deplasarilor preşedinţilor din SUA, Rusia sau China, el nu a mai vazut o coloană oficială aşa lungă, mai ales că această protecţie a lui Iohannis intervine într-o călătorie privată, acasă la Sibiu.

„Eu nu înțeleg de ce îl huiduie oamenii pe Iohannis doar pentru că stau blocați în trafic, din Militari pe Valea Oltului și până în Sibiu! Dl. Iohannis le-a spus de mult că va face „un altfel de politică”! Și se ține de cuvânt, chiar face totul altfel:
1. Am participat la multe evenimente oficiale alături de președinții României (Iliescu și Băsescu) și nu am văzut NICIODATĂ o coloană atât de mare; total inutilă dacă nu ești președintele SUA, Rusia sau China!
2. Din câte cunosc niciun președinte (nici măcar Barack Obama) nu pleacă în deplasări PRIVATE (adică în weekend acasă) cu sistem identic de protecție ca la evenimentele oficiale.
3. Conform legislației în vigoare și regulamentelor SPP, dispozitivul de protecție și coloana oficială este identic pentru Președinte și pentru Prim-ministru. După cum știți foarte bine, eu am mers timp de 4 ani cu o SINGURĂ mașină de protecție alături de Dusterul în care mă aflam eu (nefiind așa disperat să îmi cumpăr din bani publici un Mercedes blindat). Această situație de normalitate este valabila și pentru premierul Boc sau pentru premierul Cioloș, pe care nu îl veți vedea blocând traficul cu 10 mașini după el!
Concluzia – să ne bucurăm când Dl. Iohannis este în Florida (cu mulți „bodyguards” plătiți tot din bani publici) sau în deplasări așa zis oficiale care dureaza dublu decât timpul petrecut vreodată la birou – așa avem trafic mai bun în București și pe Valea Oltului!
Și se ține de cuvânt – „un altfel de politică”!”, a scris Ponta pe Facebook

http://www.glasulploiestean.rohttp://www.glasulploiestean.ro

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/04/ponta-si-iohannis-e1460663276847.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/04/ponta-si-iohannis-e1460663276847.jpgstiriphpoliticColoana oficială a președintelui României, Klaus Iohannis a fost huiduită, în cursul zilei de sămbătă, după ce toată circulația a fost oprită. Astfel, Klaus Iohannis se îndrepta însoțit de coloana oficială spre Autostrada Bucureşti-Piteşti, cel mai probabil către Sibiu, acolo unde își petrece weekend-urile. Mai mult, circulația pe Bulevardul Iuliu Maniu...