Mare scandal la Gorj, social democratii nu vor să depuna listele pentru parlamentarele din decembrie. Aceştia îl vor înapoi pe listă pe şeful Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu. Iniţial, acesta era primul la Senat, dar a fost scos din cursă chiar de Liviu Dragnea.

Printr-o decizie a Comitetului Executiv Județean al PSD Gorj, Ion Călinoiu a fost pus pe primul loc pe listele pentru alegerile parlamentare. Liviu Dragnea a anunțat însă că Ion Călinoiu a fost eliminat de pe listă, deoarece are probleme cu justiția.

Acesta fusese declarat incompatibil de ANI deoarece a ocupat simultan funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj și cea de expert al Inspectoratului Școlar din județ. De asemenea, el a omis să treacă în declarația de avere veniturile obținute în calitate de expert. A fost condamnat în primă instanță în acest dosar.

După ce numele lui Ion Călinoiu a fost scos de pe liste, social-democraţii din Gorj se gândesc chiar să boicoteze depunerea candidaturilor. Ei spun că nu vor depune nicio listă până când nu vor vorbi cu Liviu Dragnea. Mai mulți primari din Gorj au pornit spre București. Ei spun că, dacă nu vor obține reintroducerea lui Ion Călinoiu pe liste, vor susține candidatura acestuia ca independent.

cover-1024x883

Pe listele din Gorj se află și Victor Ponta. Dacă filiala județeană nu depune listele, candidatura acestuia rămâne sub semnul întrebării.

Liviu Dragnea a precizat că Victor Ponta candidează cu derogare de la Codul de conduită.

 

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/10/cover-1024x883-1024x883.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/10/cover-1024x883-150x150.jpgstiriphpoliticalegeri parlamentare,Ponta,PSDMare scandal la Gorj, social democratii nu vor să depuna listele pentru parlamentarele din decembrie. Aceştia îl vor înapoi pe listă pe şeful Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu. Iniţial, acesta era primul la Senat, dar a fost scos din cursă chiar de Liviu Dragnea. Printr-o decizie a Comitetului Executiv Județean al PSD Gorj,...