Grupul civic “Corupţia ucide” afirmă că există surse care spun că vor fi inflitrate persoane care să modifice traseul stabilit de protestatari, deturnându-i către Palatul Cotroceni. Grupul faceapel la calm şi îndeamnă oamenii ieşiţi în stradă “să ţină ochii deschişi”.

Ploieștenii sunt așteptați în jurul orei 16:00 pentru a pleca spre București.

Protestatarii vor manifesta împotriva legilor Justiţiei, a modificării Codurilor penale şi împotriva introducerii Declaraţiei 600.

“În seara aceasta protestăm împotriva modificărilor legilor justiţiei care au fost aprobate de Parlament şi împotriva modificărilor codurilor penale care au fost anunţate. Nu uităm de codul fiscal sau de formularul 600, nici de criza economică în care coaliţia de la guvernare a dus ţara (puterea de cumpărare a scăzut dramatic din cauza inflaţiei, cursul EURRON se află la maxim istoric, peste 4.66, iar datoria externă a României a crescut cu 1.3 miliarde EUR în primele 10 luni ale lui 2017). Şi nu uităm de dispreţul pentru democraţie şi transparenţă al PSD-ALDE-UDMR. Schimbarea începe cu noi şi nu se termină niciodată. E un drum lung, iar perseverenţa noastră în faţa corupţiei le va da şi celorlalţi încrederea şi speranţa că puterea este de fapt în mâinile noastre”, se mai arată în mesaj.

Programul marşului de protest de sâmbătă cuprinde adunarea în Piaţa Universităţii, la ora 18:00, plecarea spre Casa Poporului, cu opriri la sediul Avocatului Poporului, CCR şi CNA, iar la ora 21:00 sosirea protestatarilor în faţa Palatului Parlamentului.

Scriitorul Mircea Cărtărescu afirmă că va merge la protestul de azi cu sentimentul că “am rămas singuri pe baricade” fiindcă politicienii opoziţiei nu vor să-şi asume guvernarea, iar populaţia e indiferentă politic şi civic.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/Yz0xJmhhc2g9MmZiMzZmYmFiMzYwMDY3MjU4NjVhMDQ4MjI1ZDQ0NmQ.thumb_-1024x655.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/Yz0xJmhhc2g9MmZiMzZmYmFiMzYwMDY3MjU4NjVhMDQ4MjI1ZDQ0NmQ.thumb_-150x150.jpgstiriphhome20 ianuarie,boicot,București,justitie,legi,ProtestGrupul civic “Corupţia ucide” afirmă că există surse care spun că vor fi inflitrate persoane care să modifice traseul stabilit de protestatari, deturnându-i către Palatul Cotroceni. Grupul faceapel la calm şi îndeamnă oamenii ieşiţi în stradă “să ţină ochii deschişi”. Ploieștenii sunt așteptați în jurul orei 16:00 pentru a pleca spre...