Social democrații prahoveni solicită liberalilor să înceteze atacurile la persoană și amenințările și să înceapă o campanie corectă, bazată pe prezentarea programelor politice.

screenshot_2016-11-25-10-27-15-01

“Asistăm la tot felul de amenințări, de atacuri la persoană. Este anormală această campanie, dar le înțeleg disperarea. Când sondajele te clasează pe locul trei începi să ataci, sperând că păcălești electoratul. Noi ne-am propus să nu răspundem acestor atacuri și să ducem o campanie decentă. Ne întâlnim cu oamenii din județ, le prezentăm programul nostru electoral, fără a face referire la vreun alt competitor politic”, a spus Bogdan Toader, liderul PSD Prahova, într-o conferință de presă.

“Este interesant că liberalii critică programul de asfaltare al Consiliului Județean Prahova, dar au mers în județ, în locurile în care se lucrează și le-au spus oamenilor că ei sunt cei care repară drumurile. Asta nu este minciună? Păi ori nu ești de acord, ori minți oamenii”, a spus Radu Oprea, candidat PSD pentru un nou mandat de senator.

Laura Moagher, candidat pentru Camera Deputaților, nu înțelege de ce liberalii recurg la atacuri personale. “Familia mea sunt cei trei copii ai mei și soțul meu decedat. Ar fi anormal să fie implicați în lupta electorală. Vrem o dezbatere pe proiecte și idei, așa cum se întâmplă în orice țară civilizată”, a declarat Moagher.

Social democrații nu înțeleg, însă, implicarea de către liberali a Primăriei Ploiești în campania electorală.

“Am urmărit clipul electoral al PNL Prahova. Am primit și fluturașii, cu însemnele PNL, prin care suntem îndemnați să devenim consilieri onorifici ai primarului Adrian Dobre. Este o încălcare clară a regulilor electorale. Una era dacă primarul Dobre inaugura o școală, o grădiniță și se lăuda că este făcută de liberali și alta să implici Primăria Ploiești în campanie direct. În materialele PNL sunt folosite datele oficiale ale Primăriei Ploiești, adrese de mail, numere de telefon, ceea ce este ilegal. Legea spune că nu le poți promite oamenilor diverse avantaje. Ori dacă promiți excursii, intrări gratuite la evenimentele Primăriei, cum se numește”, a mai spus Bogdan Toader.

Social democrații au promis că nu vor răspunde atacurilor PNL Prahova, iar candidații PSD vor încerca să ajungă în cât mai multe localități și să discute cu cât mai mulți prahoveni.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot_2016-11-25-10-27-15-01.jpeghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot_2016-11-25-10-27-15-01-150x150.jpegstiriphpoliticSocial democrații prahoveni solicită liberalilor să înceteze atacurile la persoană și amenințările și să înceapă o campanie corectă, bazată pe prezentarea programelor politice. 'Asistăm la tot felul de amenințări, de atacuri la persoană. Este anormală această campanie, dar le înțeleg disperarea. Când sondajele te clasează pe locul trei începi să...