Secretarul general al PSD informeaza presa ca, pentru moment, se opresc cele mai importante actiuni ale formatiunii, legate de deplasarea liderilor de la centru spre teritoriu si de validarea listelor cu propuneri pentru proximele alegeri in PE, pana la care n-au mai ramas nici doua luni.

In contextul in care starea de sănătate a președintelui Camerei Deputaților ,Liviu Dragnea este încă periclitată,acțiunile de campanie electorală vor fi momentan stopate.

Codrin Ștefănescu,purtător de cuvânt PSD,afirma că: “Doi dintre medici ar inclina catre interventie chirurgicala, ba chiar ar putea fi vorba de doua operatii, in timp ce alti doi medici sunt de parere ca ar mai trebui incercata solutia unui tratament medicamentos”.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/01/dragnea-irina-tanase.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/01/dragnea-irina-tanase-150x150.jpgstiriphpoliticalegeri parlamentare,campanie,parlament,PSDSecretarul general al PSD informeaza presa ca, pentru moment, se opresc cele mai importante actiuni ale formatiunii, legate de deplasarea liderilor de la centru spre teritoriu si de validarea listelor cu propuneri pentru proximele alegeri in PE, pana la care n-au mai ramas nici doua luni. In contextul in care...