Răzvan Lucan, zis și „Românu” a fost înjunghiat după o altercație cu Marco, iubitul celebrei Renata, fiica Danei Criminala. Se pare că „fratele” lui Puya l-ar fi bătut, acum două săptămâni, pe fiul cel mic al lui Marcel Kalu la Mall Vitan.

În urma acestui scandal, în noaptea de miercuri spre joi, socrul Renatei l-ar fi înjunghiat pe Lucan.

Incidentul a avut loc pe Șoseaua Nordului, în apropierea Ambasadei Chinei. În noaptea respectivă, Fraco și victima se aflau împreună într-un restaurant, iar Marcel Kalu, care își plănuise răzbunarea, a fost chemat în locul respectiv și l-a înjunghiat pe „fratele” lui Puya.

Potrivit surselor citate, anchetatorii sunt în căutarea socrului Renatei, suspectat că ar fi părăsit deja țara, deoarece este cetățean german. Marcel Kalu este acuzat de tentativă de omor, iar Răzvan Lucan primește îngrijiri în spital.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/Puya-cu-Ligia-Vescan-si-Mahia-Beldo-Pagini-de-istorie-X-Session-Music-Vlog-2_cristi-raraitu.blogspot.ro_.pnghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/Puya-cu-Ligia-Vescan-si-Mahia-Beldo-Pagini-de-istorie-X-Session-Music-Vlog-2_cristi-raraitu.blogspot.ro_-150x150.pngstiriphhomefrate puya,kalu,Lucan,Puya,renataRăzvan Lucan, zis și „Românu” a fost înjunghiat după o altercație cu Marco, iubitul celebrei Renata, fiica Danei Criminala. Se pare că „fratele” lui Puya l-ar fi bătut, acum două săptămâni, pe fiul cel mic al lui Marcel Kalu la Mall Vitan. În urma acestui scandal, în noaptea de miercuri...