Directorul general al Serviciului de Gospidărire Urbană Ploieşti, revocat din funcție de către CA-ul instituției, Donald Constantin, continuă seria atacurilor la adresa ex deputatului Vlad Cosma şi a Partidului Social Democrat. Pare un fel de moment al adevarului, spus de cineva care a facut parte din structura PSD.

Lupta declansată de Donald Constantin a ajuns la episodul al treilea şi este dată în online, pe reteaua de socializare facebook.

În urma cu câteva minute, acesta a postat materialul de mai jos:

MAFIA CIOCOS – episodul 3
După cum v-am spus în ultimul episod, grupul organizat de infractori al Mafiei CIOCOS și-a propus, încă din luna mai a acestui an, un plan diabolic care să ducă la demiterea mea și la controlul total al societății SGU Ploiești.
După ce Vlad Cosma a început să-l controleze 100% pe ziaristul șpăgar ”doi neuroni”, cu bani negri, a început să-l pună pe acesta la treabă, pe fițuica online unde scrie. Și asta deoarece în ziarul Ph-online nu poate spune orice având în vedere că toți știu că site-ul este controlat în integralitate de Vlad Cosma și aghiotantul lui, Costin Ciobanu ( om despre care vom vorbi în multe episoade, cel care controlează peste 30 de firme ale lui Vlad Cosma, printre care și o firma de panotaj. Voi reveni….)
Așa că mebrii grupării de infractori s-au gândit să folosească fițuica lui ”doi neuroni” pentru a face subiecte defăimătoare la adresa mea. În luna mai, mi-au fost trimise mesaje, direct și indirect, de acest fost deputat. Aceta mi-a transmis astfel că ”mă va termina” și își va pune omul lui la societatea pe care o conduc.
Din acel moment au început tot felul de articole în online-ul respectiv, informații fabricate și răspândite de către grupul organizat al mafiei Ciocos, articole care au fost preluate tot pe relația Cosma (revenim cu amănunte), de către un ziar local și de presa națională. Pentru cunoscătorii de presă, aceste articole au fost foarte bine gândite și propulsate în presa plătită de grupul mafiot, organizație condusă de Vlad – CIOCOS .
Prima mișcare în acest sens a fost promovarea omului de casă a lui Vlad Cosma, și cărătorul de genți al lui Raul Petrescu (alt personaj certat cu legea – voi reveni), președintele TSD Ploiești ( PSD Tineret pentru cine nu știe), Ionuț Crețu.
Dacă nu ați auzit nimic despre acest personaj, vă spun că pe vremea când eram la PSD, acest individ se ocupa cu lucrurile murdare din campaniile electorale conduse de Vlad Cosma. În campania pentru prezidențiale, acest parazit a fost trimis de Vlad Cosma și Sebi Ghiță la Oradea, cu scopul de a împărți șpagă electorală și de a înființa un call center. Aici, acest locotenent al mafiei Ciocos, a escrocat mai mulți tineri și a fugit peste noapte după ce a văzut că s-au pierdut alegerile. Vezi link: www.bihoreanu.ro
După toate nenorocirile făcute în campanie, acestei căpușe i s-au promis mai multe funcții plătite din bani publici, printre care și una de director la SGU. Crețu este angajat la Conpet ( despre care nici nu știa cu ce se ocupă), dar și la Ministerul Tineretului cu contract de patru ore! O să rămâneți uimiți de acest personaj care acum învață tabla înmulțirii, și care conduce din postura de director general și o firmă de casă a familiei Cosma – General ARMY Legione – GAL ( firmă care are contracte cu aproape toate instituțiile subordonate Consiliului Județean Prahova și primăriile PSD din județ). Lui Ionuț Crețu i s-a promis contra unor favoruri, funcția de director SGU. Am uitat să vă mai spun că acesta mai ocupă și postul de membru în CA al SGU și RASP ( prima contestata in instanta si a doua contestată de Primăria Ploiești). Deși nu îndeplinea criteriile de participare la depunerea dosarelor pentru funcția de membru al CA la SGU, conform legii 109, în urma unor presiuni, acesta a participat la selecție și în urma unei ”tentative ” de interviu, conform unui punctaj, acesta a ocupat locul 7 din 13.
Precizez că doar primii cinci, în ordinea punctajului obținut, trebuiau să fie selectați de către AGA pentru a intra în componența CA a SGU.
Văzând că lucrurile nu au decurs așa cum ”trebuia”, grupul mafiot a decis să se facă presiuni pentru a schimba ordinea pe lista celor cu punctaj maxim. Presiuni care aveau drept scop intrarea în CA a locotenentului lui Vlad Cosma, Ionuț Crețu. După cum constatăm astăzi, presiunile grupului mafiot au reușit, iar Ionuț Crețu nu este numai membru CA în SGU, ci ocupă chiar postul de președinte al Consiliului de Administrație al societății.
După ce acest prim pas a reușit, gruparea mafiotă s-a gândit să treacă la pasul 2. Au fost racolate în acestă grupare trei persoane : Ovidiu Negulescu, Mihai Păun și Marius Panaite. Acestora li s-a promis păstrarea sau chiar avansarea în funcțiile deținute de aceștia la SGU.
În primă fază, (planul grupării susținută de ziarele online), urma ca în toamnă eu să fiu demis, iar în locul meu să vină, minim o lună, Ionuț Crețu ( timp în care acesta să rezolve anumite afaceri ale mafiei, printre care și externalizarea pazei la SGU).
Mafia s-a sucit! Ținând cont că Ionuț Crețu este președintele TSD Ploiești, și nevrând să strice alianța cu ALDE, mafioții grupării CIOCOS au decis să schimbe strategia și să-i promită acestă funcție actualului director adjunct, Ovidiu Negulescu, membru fondator ALDE ( să nu credeți că înainte să i se propună această funcție nu i-au pus în vedere și ce să execute!).
Cum am spus, s-au grăbit să mă demită, motivul îl prezint astăzi împreună cu documentul oficial. Mai exact,fiind avertizat de Departamentul Urbanism și de către primar, că pe spațiile verzi administrate de SGU se află un număr foarte mare de panouri publicitare ilegale, am luat măsuri. Astfel, la data de 31.07.2017, am solicitat în scris Compartimentului Blocări, Ridicări, Desființări, să identifice de urgență toate construcțiile și panourile de publicitate de pe spațiul verde administrat de SGU. În același timp am solicitat un raport detaliat cu privire la situația din teren ( anexă foto – document).
Deși am știut că în această afacere sunt banii mafiei, și nimeni nu a avut curajul până acum să ”îi deranjeze” cu ceva, eu am vrut să-mi fac datoria față de cetățenii acestui oraș (voi reveni cu schema completă, cu firmele din acest domeniu, și cu banii negri care se încasează din aceste afaceri, precum și legătura lor cu firmele abonate la bani publici).
Când am întocmit acestă adresă, am fost conștient că șeful grupului mafiot este informat imediat de către cei trei locotenenți aflați în interiorul SGU: O.V., M.P, M.P. Cu toate acestea mi-am asumat acest lucru și am știut de la început că grupul mafiot își va uni forțele și va pune tunurile pe mine. Cum v-am spus, nu au mai avut răbdare până în toamnă, și la câteva ore de la înregistrarea adresei, Ionuț Crețu s-a deplaat la sediu SGU unde a convocat de urgență pentru a doua zi, o ședință comună a AGA ȘI CA, ședință care s-a soldat cu demiterea mea.
După acestă mutare, șeful grupului CIOCOS , l-a însărcinat pe Ionuț Crețu să-l pună de urgență pe Ovidiu Negulescu să creeze un atac împotriva justiției. În acest sens, după mai multe articole plătite, menite să creeze un subiect de presă care să pună presiune pe anumiți angajați, i-a dat dispoziție lui ”doi neuroni”, să solicite o adresă pe 544, referitoare la articolul : ” Noi dezvăluiri BOMBĂ despre procurorul ”Portocală”. Ce acuzații i se aduc lui Negulescu ”.
Țin să precizez că în același timp ( pentru că într-un grup toate lucrurile sunt foarte bine puse la punct), lui Ovidiu Negulescu, prin Crețu Ionuț, i s-a spus și ce trebuie să răspundă. Deși acestă ” fițică online” are mai multe plângeri penale la Poliție și Parchet, prin care se cere identificare celor care scriu la acest online cât și a grupului din spatele acestuia, Ovidiu Negulescu a executat ordinul și a trimis în aceeași zi răspunsul.
Însuși Vlad Cosma i-a informat pe cei trei locoteneți din SGU, că va ”împinge” acest subiect pe național, iar apoi le-a mai trasat o nouă sarcină. Ovidiu Negulescu, împreună cu Ionuț Crețu, l-au contactat pe Paul Mirea, fostul coordonator Blocari, Ridicări, Desființări, pentru a stabili o întâlnire urgentă. Precizez că la adresa domnului Mirea au apărut anterior niște articole defăimătoare, scrise tot de ”doi neuroni”, cu scopul ulterior de a-l șantaja pe acesta și de a pune presiune mediatică pe el. În aceeași formulă, Ionuț Crețu și Ovidiu Negulescu, s-au întâlnit cu Mirea Paul și l-au pus să facă o declarație mincinoasă la subiectul cu florile. Dovadă pe care să o poată folosi Vlad Cosma în lupta împotriva justiției. Au pus presiune pe Mirea și au încercat să-l șantajeze, mințindu-l că dacă dă acestă declarație va rămâne în SGU. Vlad Cosma avea nevoie de acestă declarație pentru a o folosi seara într-o emisiune de pe postul RTV ( de notorietate faptul că Vlad Cosma se laudă cu controlul total asupra postului respectiv).
Vă mai spun că tot pentru a duce la capăt acest șantaj împotriva lui Mirea Paul, Ionuț Crețu a cerut în ședința CA demiterea acestuia, iar ulterior i-a promis că se mai gândește.
În cadrul acestei întâlniri avută de Mirea Paul cu cei doi locoteneți ai grupului mafiot, acesta a refuzat să dea acestă declarație mincinoasă. Toate aceste lucruri mi-au fost confirmate verbal de Mirea Paul (pot face oricând dovada!).
Vom urmări cu atenție dacă șantajul în cazul lui Paul Mirea se va finaliza. Am decis ca episodul de astăzi să fie un pic mai lung pentru a putea înțelege cum acționează gruparea doar pe un anumit subiect și cum sunt create materialele de presă plătite, în scopul de a ajuta niște penali.
Sper că ceea ce am scris mai sus să nu rămână doar simple vorbe, ci să devină obiectul unor anchete ale instituțiilor statului. Trebuie să înțelegeți că acest grup mafiot, format din politicieni, angajați din bani publici și ziariști corupți, acționează identic și în alte domenii.
În episodul de mâine, vă voi prezenta tot o faptă cu iz penal, a directorului adjunct Ovidiu Negulescu. O să vin cu o filmare prin care se demonstrează furtul unor bunuri aflate în custodia SGU Ploiești. Autorul fiind chiar Ovidiu Negulescu!
Acest subiect se pare că se află deja în atenția Poliției ( există o sesizare depusă la Poliție de către un angajat SGU, angajat care m-a și pus în temă). Mâine voi reveni cu dovada clară că acest furt a avut loc!

KEEP IN TOUCH, MAFIA CIOCOS!
PS: Să te ferească Dumnezeu de omul care nu are ce pierde!

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/08/20170805_005356-BlendCollage-1-1024x476.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/08/20170805_005356-BlendCollage-1-150x150.jpgstiriphhomepoliticDonald Constantin,Ionut Cretu,sgu,Vlad CosmaDirectorul general al Serviciului de Gospidărire Urbană Ploieşti, revocat din funcție de către CA-ul instituției, Donald Constantin, continuă seria atacurilor la adresa ex deputatului Vlad Cosma şi a Partidului Social Democrat. Pare un fel de moment al adevarului, spus de cineva care a facut parte din structura PSD. Lupta declansată...