Cum sunteti invatati,  aducem profesionistii din domenii diferite, in fata dumneavoastra. Astazi va prezentam afacerea analizei de risc la securitate fizica.
razvan caseta

OFERTA
Privind efectuarea analizei de risc la securitate fizica
Unitatile din Romania, indiferent de natura capitalului social, forma de organizare ori asociere, mod de detinere a bunurilor ori valorilor sunt obligate sa efectueze Analiza de risc la securitate fizica pentru toate obiectivele/ sediile pe care le au, precum si pentru fiecare obiect de activitate activ, potrivit H.G. 301/2012.
In continutul H.G. 301/ 17. Mai.2012- Hotarare prin care au fost aprobate Normele metodologice de aplicare a Legii 333/2003 – privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, la art. 2, pct. 3 din normele metodologice, se prevede:
„ Adoptarea masurilor de securitate, prevazute la art. 1, se realizeaza in conformitate cu analiza de risc efectuata de unitate, prin strucuri de specialitate sau prin experti abilitati, care detin competente profesionale dobandite pentru ocupatia de evaluator risc la securitate fizica”.
GHEORGHE RAZVAN ADRIAN- PFA, efectueaza analize de risc la securitate fizica, prin specialist – evaluator GHEORGHE RAZVAN ADRIAN, specialist calificat pentru intocmirea de astfel de lucrari.
CE REPREZINTA ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICA?
Analiza de risc la securitatea fizica reprezinta totalitatea activitatilor desfasurate de specialist, in vederea evaluarii, raportarii si tratarii riscurilor, pentru toate zonele functionale ale societatii concretizata prin Raportul de Evaluare si Tratare a Riscurilor, Grila de Evaluare a Obiectivului si Documente suport ( chestionare, declaratii ale personalului, date si informatii obtinute si folosite in procedura de evaluare).
Pentru evaluarea obiectivului, se vor parcurge urmatoarele etape:
• Identificarea valorilor ce trebuiesc protejate si stabilirea importantei acestora pe baza unor criterii si indicatori masurabili( valoarea riscului generat,probabilitatea de manifestare, etc.);
• Evaluarea sistemului securitatii perimetrale si zonale;
• Evaluarea sistemului securitatii instalatiilor;
• Evaluarea sistemului securitatii accesului in zone si locuri;
• Evaluarea masurilor specifice de paza ( mod de actiune, timpi de reactie, forte implicate, etc.);
• Analiza evenimentelor pe linie securitate din obiectiv;
• Analiza colaborarii cu organele abilitate ( cazuri de socializare a interventiei , timp de reactie, rezultate etc.);
• Analiza starii infractionale din zona;
• Identificarea si evaluarea vulnerabilitatilor pe linie de securitate 9 conditii interne care afecteaza securitatea);
• Identificarea si evaluarea factorilor de risc pe linie de securitate ( conditii externe care afecteaza securitatea );
• Stabilirea calitatii serviciului prestat de personalul de paza si securitate ( executarea serviciului, modul de implinire al sarcinilor specifice, eficienta masurilor implementate, etc.);
• Starea generala de securitate ( interoperabilitatea componentelor sistemului, gradul de protectie, etc.);
• Determinarea nevoilor reale de securitate pe baza informatiilor adunate.
Tariful pentru efectuarea Analizei de Risc la Securitate Fizica este NEGOCIABIL.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/06/razvan-caseta-1024x987.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/06/razvan-caseta-150x150.jpgstiriphhomeanaliza de risc,ploiesti,risc,securitateCum sunteti invatati,  aducem profesionistii din domenii diferite, in fata dumneavoastra. Astazi va prezentam afacerea analizei de risc la securitate fizica. OFERTA Privind efectuarea analizei de risc la securitate fizica Unitatile din Romania, indiferent de natura capitalului social, forma de organizare ori asociere, mod de detinere a bunurilor ori valorilor sunt obligate...