Cunscuta prezentatoare tv, Rocsana Marcu a împartăşit admiratorilor săi de pe facebook o întâmpare mai puțin fericită.

Se pare că la sala de fitness fregventată de ea, o sală de fițe din capitală, a devenit o tradiție, spargerea vestiarelor.

Mai jos vă prezentăm postarea Rocsanei Marcu:

Nu obisnuiesc sa ma enervez atat de usor dar mi-as dori sa intre in mainile mele( daca nu a reusit deja Politia sa o gaseasca) cea care sparge vestiarele de la Worldclass si fura genti sau ce mai gaseste pe acolo. Cât de fraieri sa fim sa platim abonamente la cea mai renumita sala de fitness din Romania si sa nu fim in siguranta ( macar acolo)? Orice nemernica poate intra in vestiare fara sa aiba abonament, cartela sau fara sa i se cunoasca identitatea? O infractoare poate opera linistita prin genti, langa copiii nostri, in timp ce ii pregatim pentru inot sau alte activitati? WTF????”

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/FB_IMG_1520938133302.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/FB_IMG_1520938133302-150x150.jpgstiriphhomeBucurești,Rocsana Marcu worldclass fitnessCunscuta prezentatoare tv, Rocsana Marcu a împartăşit admiratorilor săi de pe facebook o întâmpare mai puțin fericită. Se pare că la sala de fitness fregventată de ea, o sală de fițe din capitală, a devenit o tradiție, spargerea vestiarelor. Mai jos vă prezentăm postarea Rocsanei Marcu: 'Nu obisnuiesc sa ma enervez atat...