A curs multă cernelă pe tema omorului premeditat de la stația de metrou Dristor. Criminala Magdalena Șerban nu ar fi putut să își ducă la înfaptuire diabolicul plan, dacă rețeaua de transport subteran din București era prevăzută cu scuturi antisuicid.

După ce în mediul online a început să circule o petiție semnta de peste 12.000 de oameni, primarul generalal capitalei,  Gabriela Firea, a luat în calcul o discuție cu directorul general al Metrorex, pe tema amplasării în stații a scuturilor anti-suicid.

Acestea sunt prezente îi multe orașe din lume și reprezintă metoda simplă de evitare a sinuciderilor, accidentelor sau crimelor ce se pot desfășura în subteran.

Menționăm că în cursul acestei dimineți a mai avut loc o tentativa de omor la metroul bucureștean.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/12/scut-antisuicid.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/12/scut-antisuicid-150x150.jpgstiriphhomeA curs multă cernelă pe tema omorului premeditat de la stația de metrou Dristor. Criminala Magdalena Șerban nu ar fi putut să își ducă la înfaptuire diabolicul plan, dacă rețeaua de transport subteran din București era prevăzută cu scuturi antisuicid. După ce în mediul online a început să circule o...