În 10 martie Ghiţă a anunţat că va candida la alegerile europarlamentare urmând a ocupa prima poziţie a listei pe care o va prezenta Alianţa PRM + PRU, ” indiferent de vehiculul politic cu care se va prezenta la alegeri”. ”O voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat”, spunea acesta.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă anunţă că a decis să se retragă de pe lista PRU şi să nu candideze la alegerile euro-parlamentare, afirmând că membri ai familiei sale şi zeci de alţi oameni au fost iarăsi chemaţi la DNA de către “acoliţii lui Kovesi”. El evertizează că va sesiza Secţia de investigare a magistraţilor în legătură cu aceste practici.

Am decis să mă retrag de pe lista PRU şi să nu candidez la alegerile euro-parlamentare. Membri ai familiei şi zeci de alţi oameni au fost iarăsi chemaţi la DNA de către acoliţii lui Kovesi. Voi sesiza Secţia de investigare a magistraţilor.”

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/ghita_asesoft.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/ghita_asesoft-150x150.jpgstiriphpoliticalegeri,DNA,Ghita,Kovesi,ploiestiÎn 10 martie Ghiţă a anunţat că va candida la alegerile europarlamentare urmând a ocupa prima poziţie a listei pe care o va prezenta Alianţa PRM + PRU, ” indiferent de vehiculul politic cu care se va prezenta la alegeri”. ”O voce românească trebuie să se audă tare şi...