Şeful Poliţiei Municipiului Sibiu, Cristian Negru, şi-a anunţat demisia într-o conferinţă de presă īn cadrul căreia a mai declarat că se pune la dispoziţia organelor de anchetă în cazul uciderii puiului de urs. Decizia a fost luată  dupa spusele sale, în urma presiunii publice şi faptului că în ultimele zile, atât el cât şi familia lui au fost supuşi la ameninţări cu moartea.
negru-politia-sibiu-urs-impuscat
Acesta a fost acuzat de către ministrul de Interne că este principalul responsabil în cazul operaţiunii în care, acum cateva zile, a fost ucis un pui de urs. Operațiunea a durat cateva ore şi a fost plină de erori. Cu toate că autoritățile susțin ca s-a folosit tranchilizant, analizele nu confirma existența în sângele ursului a vreunei substanțe din această categorie.
Negru a postat pe un grup de facebook, destinat politiştilor, ca îşi asumă cele întâmplate:„Eu am luat decizia de a împuşca animalul şi îmi asum, inclusiv în cadrul dosarului penal. Îmi asum responsabilitatea, nu vinovăţia. Am fost doar două-trei minute în auto cu inspectorul şef, chiar înainte de a ajunge pe strada Lungă. Ulterior, m-am întrebat de ce nu i-am pasat toată responsabilitatea. Sunt destul de matur să îmi asum. Dacă era un poliţist în măsură să ia o decizie, eu eram acela. Eu am participat de la început la intervenţie şi în continuare consider că a fost decizia corectă”.
https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/10/negru-politia-sibiu-urs-impuscat-1024x566.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2016/10/negru-politia-sibiu-urs-impuscat-150x150.jpgstiriphhomepolitie,Pui de urs,SibiuŞeful Poliţiei Municipiului Sibiu, Cristian Negru, şi-a anunţat demisia într-o conferinţă de presă īn cadrul căreia a mai declarat că se pune la dispoziţia organelor de anchetă în cazul uciderii puiului de urs. Decizia a fost luată  dupa spusele sale, în urma presiunii publice şi faptului că în ultimele zile,...