Astăzi de dimineață, un prahovean ne-a semnalat un caz. Nu ne-am mirat foarte tare de cele văzute, deorece știm foarte bine că așa funcționează Serviciul de Gospodarire Urbană Ploiești.

Cel în cauză, ne-a trimis chiar și filmarea de mai jos, în care puteți vedea scena și asculta dialogul dintre șoferul care a parcat greșit și lucratorul public.

Da, despre o parcare greșită este vorba. Numai că, la Ploiești, se cantărește cu dublă măsură. Sau se blochează printr-un sistem de loterie. Ai tras bățul scurt, felicitări, ai câștigat o amendă de 110 RON.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/Capture-3.pnghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/Capture-3-150x150.pngstiriphadministrațieblocare roti,SGU PloiestiAstăzi de dimineață, un prahovean ne-a semnalat un caz. Nu ne-am mirat foarte tare de cele văzute, deorece știm foarte bine că așa funcționează Serviciul de Gospodarire Urbană Ploiești. Cel în cauză, ne-a trimis chiar și filmarea de mai jos, în care puteți vedea scena și asculta dialogul dintre șoferul...