În Prahova se lanseaza prima televiziune online

Aflată în teste, SMART TV, vrea să aducă ceva nou în piața media românească. Ianuarie 2018 este punctul de pornire al unui concept vizual inovator. Proiectul urmează să se desfășoare pe etape.
Borna cu numărul 1 este lansarea unei televiziuni exclusiv online, cu o grilă complexă.
Pentru a ne lămuri exact cum stau lucrurile i-am luat o declarație fondatorului SMART TV, care, pentru moment nu vrea să își dezvăluie identitatea, totul făcând parte dintr-un program de marketing bine pus la punct.
“Sa o luam cu începutul. Totul pleacă de la ideea că din ce în ce mai mulți oameni se îndreaptă  înspre informația  din  mediul virtual. Televiziunea clasică nu mai este la așa mare căutare. Lucrurile se mută încet, încet, in mediul online.
SMART TV este un proiect pe pași. Primul pas este în curs de desfășurare și este un canal YouTube. Cam aici s-au oprit restul publicațiilor online. La un canal de YouTube. Se mulțumesc să încarce material acolo și atât. De multe ori, materialele video sunt corelate cu un link din site-ul publicației. Ceea ce facem și noi, momentan cu știrideprahova.ro. În felul acesta testam piața în fază incipientă. Din Prahova s-au mai alăturat proiectului inca doua publicații online deci o sa avem material suficient.
Pasul doi se va materializa, în curând, prin buletine informative la orele importante ale zilei: 8.00, 14.00, 17.00, 20.00 și 23.00. Aici deja discutam de prima producție de studio, live, in online. Suportul de vizionare or sa fie aplicațiile pe cele trei platforme importante, Android, iOS și Windows, care sunt în lucru, acum, și urmează să fie urcate cat de curând pe google play, app store și windows market. Astfel nu o sa depindem de facebook sau un site web.
Pasul cu numarul trei este decisiv în plan. Producția a trei emisiuni zilnice, însemnând matinal, un talk show de prânz și un late night show. Acestea vor urma să se difuzeze zilnic mai puțin în weekend.
Speram să încheiem aceasta etapa undeva in vara acestui an.
Pasul patru este obținea licențe CNA pentru difuzarea de tv tradițional. Dosarul de licență este aproape finalizat, urmează să îl depunem și să așteptăm undă verde. Probabil asta se va întâmpla pe la sfârșitul anului. Ce vreau să se înțeleagă foarte clar, este că în acel moment proiectul SMART TV se va desface in două nișe. Cea de online și cea de cablu. Vor avea content diferit, pentru că și publicul este diferit. Adică, nu se vor retransmite programe intre cele două segmente.
Pot sa va mai spun că la noi o să puteți urmări atât filme cât și seriale, având încheiat un contract de colaborare cu o firma distribuitoare de gen.
De aceea, cine sunt eu este mai puțin imporant acum. Brandul SMART este important în acest moment și trebuie să se facă remarcat. Încă din decembrie 2017 se zvonea pe la colțuri că urmează să apară ceva nou în zona media prahoveană. Va asigur că aria noastră de acțiune nu cuprinde doar Prahova. Avem protocoale de colaborare încheiate cu publicații din întreaga țară și colaboratori în zonele din Europa unde se afla un numeric mare de români. Zilele acestea o sa intre în pâine și cei doi corespondenți SMART din SUA și Canada. Ba chiar, cel din Statele Unite a și trimis primul material din noaptea de anul nou.

Fiind ceva interactiv, așteptăm ca privitorii sa joace un rol important. Oricine are acum posibilitatea să filmeze, având un telefon cu camera in buzunar. Și, cine știe, poate intra in echipa noastră. Ușa este deschisa.”

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/smart-tv-cover.pnghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/smart-tv-cover-150x150.pngstiriphhomelive online,live tv romania,ploiesti,prahova,presa locala prahova,smart tv,tv onlineÎn Prahova se lanseaza prima televiziune online Aflată în teste, SMART TV, vrea să aducă ceva nou în piața media românească. Ianuarie 2018 este punctul de pornire al unui concept vizual inovator. Proiectul urmează să se desfășoare pe etape. Borna cu numărul 1 este lansarea unei televiziuni exclusiv online, cu o...