În timpul ceremoniilor funerare ale Regelui Mihai, cei doi președinți ale camerelor Parlamentului României, Călin Popescu Tăticeanu (Senat) și Liviu Dragnea (Camera Deputaților) au facut un gest demn de doi sămânțari aflați pe banca din fața blocului undeva într-un cartier marginaș de la periferia unui oraș subdezvoltat.

O înregistrare video din timpul ceremoniei de înmormântare a Regelui Mihai, din momentul în care trupul neînsuflețit al Maiestății Sale se afla încă la Palatul Regal din București, a surprins atitudinea disprețuitoare a celor trei politicieni prin care i-a sfidat efectiv, pe toți cei aflați în sală, inclusiv pe principii și monarhii străini veniți să-și ia rămas bun de la ultimul suveran al României.

În momentul în care președintele Klaus Iohannis cu soția sa, Carmen, urmați de Principesa Margareta și soțul ei, Radu Duda, au intrat în Sala Tronului, toată lumea s-a ridicat în picioare, în semn de respect, nu doar față de liderul României, ci și față de fiica defunctului rege. Aceștia s-au oprit în dreptul sicriului, iar în semn de omagiu, au plecat capul, pentru a-l saluta pe rege.

În mod normal, nimeni n-ar fi trebuit să se așeze pe scaun cât timp președintele și fiica regelui nu ajungeau la locurile prestabilite, însă primul care a făcut-o a fost președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și ce-a de-a cincea lui soție , urmați de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea (0:09:45) și de premierul Mihai Tudose .

În tot acest timp, monarhi, membri ai Caselor Regale din Europa și din lume, ambasadori, personalități de cultură și veterani de război au așteptat cu toții în picioare, până când nou-veniții s-au îndreptat către locurile lor.

sursa – SMART TV

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/12/FireShot-Capture-5-Dragnea-Tariceanu-Tudose-pe-scaun-la-funerar_-https___www.youtube.com_watch.pnghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/12/FireShot-Capture-5-Dragnea-Tariceanu-Tudose-pe-scaun-la-funerar_-https___www.youtube.com_watch-150x150.pngstiriphpoliticÎn timpul ceremoniilor funerare ale Regelui Mihai, cei doi președinți ale camerelor Parlamentului României, Călin Popescu Tăticeanu (Senat) și Liviu Dragnea (Camera Deputaților) au facut un gest demn de doi sămânțari aflați pe banca din fața blocului undeva într-un cartier marginaș de la periferia unui oraș subdezvoltat. O înregistrare video...