Satul  Oymyakon din Rusia este uimitor și ciudat în același timp datorita temperaturilor inumane la care sunt supuși oamenii zilnic care trebuie să reziste și să-și îndeplinească sarcinile. În satul Oymyakon, elevii sunt așteptați să participe la cursuri în condiții extreme. Temperaturile ajung, uneori, la minus -52 ° C (-62 ° F) însă, cu toate acestea, nimeni nu renunță la educație.

Satul siberian este, de departe, cea mai rece așezare din lume locuită în permanență. Cea mai scăzută temperatură s-a înregistrat într-o iarnă, când termometrul „a înghețat” la -62 de grade. Acest lucru face ca modul în care se plângem zilnic de gradele în minus să fie unul…copilăresc.

Amos Chapple, un fotograf profesionist a călătorit acolo pentru a imortaliza minunatele peisaje înghețate și pentru a le trimite mai departe, ca oamenii să se poată bucura de frumusețea înghețată a satului siberian. „Oamenii purtau pantaloni subțiri când am ieșit pentru prima oară la -47 ° C (-52 ° F)”, a spus Chapple. „Îmi amintesc de sentimentul că frigul mi-a atins picioarele, iar acela a fost momentul în care am înghețat complet. Cealaltă surpriză a fost faptul că, ocazional, saliva îmi îngheța și simțeam că port pe buze niște ace care îmi străpung pielea”, a mai spus Chapple.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/descărcare.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/descărcare-150x150.jpgstiriphhomefrig,Iarna,meteo,prognozaSatul  Oymyakon din Rusia este uimitor și ciudat în același timp datorita temperaturilor inumane la care sunt supuși oamenii zilnic care trebuie să reziste și să-și îndeplinească sarcinile. În satul Oymyakon, elevii sunt așteptați să participe la cursuri în condiții extreme. Temperaturile ajung, uneori, la minus -52 ° C (-62...