Astăzi s-au împlinit 12 ani de la moartea marii cântăreţe Laura Stoica. Pe 9 martie 2006, Laura Stoica se stingea împreună cu logodnicul ei, Cristian Mărgescu, într-un teribil accident de circulaţie.

Laura Stoica şi-a prevestit moartea. O foarte bună prietenă a Laurei Stoica a făcut această dezvăluire cutremurătoare într-o emisiune TV. „Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o dată, ne-a spus mie şi soţului meu: «Dacă mor, se vor îmbogăţi toţi impresarii mei»”. Noi am replicat: «Laura, ce vorbe-s astea?!». Laura ne-a spus că poate va da mâna cu Sf. Petru şi soţul meu îi va căra sicriul. După o lună, chiar aşa s-a şi întâmplat, soţul meu îi căra sicriul”, a declarat prietena Laurei Stoica.

Valentina, nora regretatului pictor Sabin Bălaşa, a trăit alături de Laura Stoica multe momente frumoase. “Înainte cu o lună de accident, Laura m-a sunat să mă anunţe că este însărcinată şi că vrea să sărbătorească alături de toţi prietenii ei, acasă, la o prăjitură făcută de ea. Era în al nouălea cer, mai ales că programase şi nunta cu iubitul ei, chitaristul Cristian Mărgescu. Ne-am distrat, am păstrat şi acum poza de la acea petrecere. Laura nu a avut multe prietene, se înţelegea mai bine cu bărbaţii, dar noi două am fost apropiate”, a povestit Valentina. Atunci, cântăreţei îi mergea excelent şi pe plan profesional. Pregătea o revenire spectaculoasă, cu albumul intitulat “Laura Stoica s-a schimbat”. Un album pentru coperta căruia a pozat îmbrăcată într- un tricou pe care era imprimată imaginea unei maşini roşii. Straniu şi tulburător, căci tocmai o maşină roşie a ucis- o pe 9 martie 2006! La fel de ciudat e că solista îşi adora autoturismul propriu şi tocmai în el şi-a dat ultima suflare. “Laura îşi iubea la nebunie maşina, un Renault Clio, care s-a transformat într-un morman de fiare în accident. O alinta «păpuşica », «bombonica », îi râdeau ochii când o privea! Nu bănuia că în ea îşi va da ultima suflare”

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/laurastoicamelodii.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/laurastoicamelodii-150x150.jpgstiriphhomecomemorare,deces,Laura Stoica,tricouAstăzi s-au împlinit 12 ani de la moartea marii cântăreţe Laura Stoica. Pe 9 martie 2006, Laura Stoica se stingea împreună cu logodnicul ei, Cristian Mărgescu, într-un teribil accident de circulaţie. Laura Stoica şi-a prevestit moartea. O foarte bună prietenă a Laurei Stoica a făcut această dezvăluire cutremurătoare într-o emisiune...