Decizia de retragere a sprijinului politic pentru Tudorel Toader a fost luata miercuri, 17 aprilie 2019, in Comitetul Executiv al PSD. Conform informatiilor oferite de Antena 3, hotararea a fost adoptata aproape in unanimitate.

Ramane de vazut acum daca Toader isi va da demisia din functie sau va astepta sa fie remaniat. Oricum, cert este ca nu va mai ramane la conducerea Ministerului Justitiei.

In aceeasi sedinta in care s-a stabilit retragerea sprijinului politic pentru Toader, Comitetul Executiv al PSD l-a propus ca nou ministru de Justitie pe deputatul Eugen Nicolicea.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/tudorel-toader-precizari-despre-deciziile-ccr-587005.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2019/04/tudorel-toader-precizari-despre-deciziile-ccr-587005-150x150.jpgstiriphhomepoliticIohannis,ministrul justitiei,nicolcea,remaniere,toader demis,Tudorel ToaderDecizia de retragere a sprijinului politic pentru Tudorel Toader a fost luata miercuri, 17 aprilie 2019, in Comitetul Executiv al PSD. Conform informatiilor oferite de Antena 3, hotararea a fost adoptata aproape in unanimitate. Ramane de vazut acum daca Toader isi va da demisia din functie sau va astepta sa...