Un învăţător în vârstă de 48 de ani a bătut mai mulți copii din clasa unde predă.Acesta este din judeţul Cluj este anchetat penal după ce mai mulţi părinţi s-au plâns că le-a bătut copiii. Totul a plecat de la un băieţel de opt ani care s-a plictisit la repetiţiile pentru serbarea de Ziua Femeii. Învățătorul l-a lovit cu un băţ şi l-a umplut de vânătăi.

Grav este că dascălul nu lovea un elev pentru prima dată.După ce mama băiatului de opt ani l-a reclamat pe învăţător la Poliţie, au prins curaj si alţi părinţi care au povestit că şi copiii lor au fost terorizaţi de dascăl.

Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj a declarat că minorul și mama acestuia s-au prezentat la institutul de medicină legală fiindu-i acordată elevului o zi de îngrijiri medicale. A fost înregistrat un dosar penal pentru infracțiunea de purtare abuzivă.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/ochi-vanat.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/ochi-vanat-150x150.jpgstiriphhomeagresiune,dosar,elev abuzat,invatator,școalăUn învăţător în vârstă de 48 de ani a bătut mai mulți copii din clasa unde predă.Acesta este din judeţul Cluj este anchetat penal după ce mai mulţi părinţi s-au plâns că le-a bătut copiii. Totul a plecat de la un băieţel de opt ani care s-a plictisit la...