Cazul brutei din Dumul Taberei care a agresat doi copii a scos din minţi o ţară întreagă. După ce a fost prins, s-a aflat că acesta era angajat al Poliţiei Române. Acum ies la iveală şi mai multe posibile alte infracţiuni grave ale acestuia.

Judecătorul clujean Cristian Danileţ a lansat o dezbatere uluitoare pe facebook. Afirmaţiile acestuia sunt extrem de grave. Cea mai gravă este cea în care acesta pune la îndoială calitatea de infractor a unui pedofil. Şi afirmaţiile incredibile ale acestuia nu s-au oprit aici.  „Văd o mare confuzie în spațiul public, așa că vă întreb: CE NUMIȚI VOI „PEDOFIL”? Am constatat în rândul publicului o uriaşă confuzie. Şi o mare uşurinţă în a folosi termenul pedofil. S-a creat impresia că a fi pedofil înseamnă a fi infractor în mod automat”, a scris Danileţ pe facebook.

Întrebat ce este un pedofil, Danileț a răspuns: Termenul „pedofil” nu este unul juridic. Legea penala nu sanctioneaza pedofilia, ci anumite acte indreptate impotriva minorilor pe care le voi arata intr-o postare distincta.

Frățică, fetița a fost pupată pe gură – nici mă-sa n-o pupă pe gură, pe abdomen, atinsă în zona intimă. Chiar ai pus întrebarea asta? Sigur nu vrei s-o ștergi? Dacă era fiică-ta ce ziceai, mă? Și-acum blochează-mă după ”bunul” tău obicei…, i-a scris un internaut lui Danileț.

Răspunsul judecătorului: Eu vă întreb ce este un pedofil. Aveți vreo definiție pentru asta sau încă sunteți în spatele blocurilor gri la vreun birt?

Mai mult, Danileţ i-a adresat o întrebare de neînţeles unei prietene de pe facebook. Aceasta spunea că este periculos ca justiţia să lase în libertate pedofili şi violatori. Reacţia lui Danileţ a fost de-a dreptul halucinantă. ‘De ce e periculos? În ce sens’, s-a întrebat fără sens acesta.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/guess-who.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/01/guess-who-150x150.jpgstiriphhomeabuz lift,abuz minori,cluj,judecator,pedofil,Pedofil politistCazul brutei din Dumul Taberei care a agresat doi copii a scos din minţi o ţară întreagă. După ce a fost prins, s-a aflat că acesta era angajat al Poliţiei Române. Acum ies la iveală şi mai multe posibile alte infracţiuni grave ale acestuia. Judecătorul clujean Cristian Danileţ a lansat...