Parintii unui elev din Gorj au sesizat autoritățile și media locală despre comportamentul de la școală al profesorului de matematică, cel care este și director adjunct la liceul din Turburea.Aceasta sesiza faptul că profesorul deconecta sistemul de supraveghere în momentul în care îşi agresa elevii.

Când au vizionat filmarea, inspectorii şcolari au constatat că sesizarea se confirmă, însă, cu doar câteva minute înainte, profesorul lovise un alt elev, moment suprins de camere şi de care cadrul didactic uitase.

În prezent, în afara anchetei administrative, profesorul va fi cercetat şi de poliţie pentru lovire şi alte violenţe.

Din cauza faptului că nu a putut proba agresiunea, plângerea a fost clasată, mai ales că profesorul avea grijă ca atunci când aplica o astfel de corecție să nu fie filmat de camerele de supraveghere.Î

Nu este primul caz de acest gen din țară,întrucât in toamna anului trecut, într-una dintre şcolile comunei Lipăneşti, primăria a montat 14 camere de supraveghere, atât în sălile de clasă, cât şi în afara clădirii.Atunci primarul a fost cel care constatat că nu există nicio înregistrare video salvată,ba mai mult, toate camerele de supraveghere erau deconectate. Profesorii au recunoscut că ei au făcut asta pentru că nu-şi doresc să fie permanent filmaţi,deși părinții se plângeau de comportamentul inadecvat al profesorilor.

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/12/elev-batut.jpghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2017/12/elev-batut-150x150.jpgstiriphhomeagresiune,elev,profesor,școală,violentaParintii unui elev din Gorj au sesizat autoritățile și media locală despre comportamentul de la școală al profesorului de matematică, cel care este și director adjunct la liceul din Turburea.Aceasta sesiza faptul că profesorul deconecta sistemul de supraveghere în momentul în care îşi agresa elevii. Când au vizionat filmarea, inspectorii şcolari...