Datorită faptului că situația financiară a multor familii este destul de grea,tot mai mulți oameni aleg sa caute joburi din confortul propriei case.Desi site urile de profil găzduiesc și astfel de locuri de muncă,cei mai mulți aleg să se încreadă in anunțurile tentante postate de diverse persoane pe rețelele de socializare.

Din păcate, aceastea se referă doar la aceleași companii și nu oferă,așa cum speră mulți, câștiguri mai mari sau egale cu un salariu.

Metoda de abordare este simpla : “Iți petreci minim doua ore pe zi pe internet?Ai vrea sa câștigi bani doar postând pe Facebook?Contacteaza-ma in privat și eu îți voi oferi detalii!” Odată contactat autorul postării,amatorul de job la domiciliu primește un mesaj care se referă la vânzarea de produse americane,promovarea produselor NuSkin, Forever,Avon sau Oriflame,care din păcate nu aduc nici un beneficiu de nici un fel.

O alta găselniță se referă la site urile care,pentru inserarea unor coduri sau pentru vizionarea reclamelor oferă sume consistente de bani,începând de la 150$ .Și aici textul și abordarea celor care susțin că au găsit metoda de făcut bani “din fotoliu” este similara.

Sfătuim ca in cazul in care sunteți în căutarea unui loc de muncă stabil sau a unui venit constant și nu aveți posibilitatea de a merge la un job,să căutați cu atenție pe site urile de profil,deoarece puteți găsi oferte viabile și pretabile studiilor sau experienței ,fara riscul de a nu va alege cu nimic sau de a fi înșelați de oferte mult prea frumoase pentru a fi adevărate.

Totodată,trebuie să aveți în vedere ca veniturile ce ar putea fi obținute din munca la domiciliu să fie sigure,să nu afecteze timpul alocat familiei,unui alt job,s.a.m.d.

 

https://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/descărcare-1.jpeghttps://stirideprahova.ro/wp-content/uploads/2018/03/descărcare-1-150x150.jpegstiriphhomeAvon,domiciliu,Facebook,Job,OriflameDatorită faptului că situația financiară a multor familii este destul de grea,tot mai mulți oameni aleg sa caute joburi din confortul propriei case.Desi site urile de profil găzduiesc și astfel de locuri de muncă,cei mai mulți aleg să se încreadă in anunțurile tentante postate de diverse persoane pe rețelele...